Konsert med Hazelius Hedin

thumb_big_Hazelius_Hedin_press_1_Foto_David_BrohedeKonsert med Hazelius Hedin
Fredag 1 september 19.00

När Hazelius Hedin släppte sitt första album, Om Du Ville Människa Heta (2011), tog de folkmusik-Sverige med storm och med den skivan utsågs de till – Årets grupp – på Folk- och Världsmusikgalan 2012.

Hösten 2014 släpptes duons efterlängtade andra album. Det fick namnet, Sunnan, och releasen skedde på Linköping Folk Festival. Albumet har hyllats i DN, Svd, Nerikes Allehanda, Uppsala Nya Tidning, Värmlands Folkblad, Helsingborgs Dagblad och Östgöta Correspondenten. Lovorden fortsätter att skölja över duon. Nu är de äntligen tillbaka på Korpen. Passa på att bli medlem i vår stöd- och arrangörsförening Kultera, det lönar sig!

Entré: 120:-
medlem i Kultera 100:-
skolungdom t o m gymnasiet går gratis.

Förköp hos Janssons El från fredag 25/8, tel 0222/104 60.