Nytt nummer

Colored vintage phones

Varför byter kommun till nytt nummer? 

Det gamla avtalet har gått ut och Skinnskattebergs kommun, tillsammans med Fagersta och Norbergs kommun, har gemensamt upphandlat och slutit ett nytt och betydligt billigare telefoniavtal för våra verksamheter. I samband med det har vi i Skinnskatteberg valt att utöka vår nummerserie för att alla medarbetare ska vara kopplade via vår växel. Eftersom den gamla nummerserien (45000-45199) inte kunde utökas får vi helt nya nummer.

När börjar de nya numren att gälla?

Under hösten 2017, preliminärt i mitten av november. Det exakta datumet är dock beroende av en rad faktorer och vi vet ännu inte säkert. Håll utkik här och på facebook samt i 0222an för mer information.

Om man ringer till ett gammalt nummer efter att vi gått över till de nya numren kommer en hänvisning läsas upp med din kontakts nya nummer.

Hur vet jag vad min kontakts nya nummer är?

Vi är medvetna om att övergången till helt nya nummer kan komma att orsaka en del frågor och felringningar. Tveka därför inte att höra av dig till Johannes Nilsson på 0222-45042 eller via johannes.nilsson@skinnskatteberg.se om du har frågor. Det går såklart också alldeles utmärkt att komma till oss på kommunhuset och fråga.