Välj en sida

Det företagsamma Skinnskatteberg

För att en bygd skall leva, behövs det modiga och driftiga människor. För att en bygd skall utvecklas och växa, behövs det människor med nyfikenhet, tolerans och visioner. 

Med detta sagt, är det viktigt att släppa fram samt göra utrymme för entreprenörskap och initiativ. I Skinnskattebergs kommun har vi idag många drivna individer, företagare och entreprenörer, vilket vi självfallet är väldigt stolta över.

Skinnskattebergs kommun jobbar ständigt för att främja företagsamheten i kommunen och vill att företagare trivs, har så bra förutsättningar som möjligt för att driva och utveckla sina verksamheter, samt tipsar andra företagare om kommunen som en företagarkommun.

Vi vill gärna hjälpa unga företag att växa, mogna företag att ta nästa steg och blivande företag att komma igång.

Oavsett hur långt du som företagare har kommit med din affärsidé hjälper vi från kommun dig gärna vid frågor, rådgivning och/eller vid eventuell kontakt med kommunala tjänstemän eller andra organisationer och myndigheter. Dessutom är vi alltid intresserade av aktuella händelser hos kommunens företagare och besöker kontinuerligt företag i kommunen.

Kontakt

Varmt välkommen att kontakta oss som jobbar med näringslivsfrågor för ett samtal över telefon, på plats hos oss över en kopp kaffe, eller i din vardag. Vi finns belägna i Skinnskattebergs kommunhus på adressen Kyrkvägen 7, Skinnskatteberg.

Therese Kihlander
Samordnare turism och näringsliv
Telefonnummer: 0222-51 57 40E-post: therese.kihlander@skinnskatteberg.se
Jan Jäder
Sektorchef Näringsliv och Utveckling
Telefonnummer: 0222-51 55 48E-post: jan.jader@skinnskatteberg.se