Välj en sida

Som en del i Kulturhuset Korpens 10-årsjubileum återförenas Skinner Mountain Boys för en konsert på söndag 21/8 kl 16.00. Gruppen spelade vid invigningen av Kulturhuset, då under namnet McPlummer’s Import. Det musikaliska fokuset låg då på traditionell Irländsk folkmusik. Under de år som gått har gruppen utökats med sångerskan Lina Adolphson och repertoiren har tagit sig över Atlanten till Amerikas sydstater och Bluegrassmusiken. Bluegrass är en spännande blandning av influenser från Irland, gospel, blues och jazz. Musiken framförs på akustiska instrument och med mycket stämsång.

2010 utsågs Skinner Mountain Boys till Svenska mästare i country, bluegrass style.

Plats: Kulturhuset Korpen
Tid: 21 augusti, kl. 16:00

Entré: 120 :-. Medlemmar i Kultera 100:-. Förköp: Boka biljett hos Janssons El 0222-104 60! Resterande biljetter på Korpen från kl 15.30.

Arr: Kultera Korpens vänner med stöd av Ett Kulturliv För Alla, Skinnskattebergs kommun och Västmanlandsmusiken.

Välkommen!