Välj en sida

Idag skickade vi från Skinnskattebergs kommun ut en enkät till det lokala näringslivet. Vi vill med enkäten få svar på hur företagare i kommunen tycker vi kan jobba bättre med näringslivsfrågor.

Denna enkät är ett komplement till de företagsbesök som vår samordnare för turism och näringsliv gjort och gör. De frågor som vår samordnare har med sig ut vid besöken är de som du som företagare finner i enkäten. Med 436 registrerade företag i kommunen är det svårt att hinna med att träffa alla på en gång, där av denna enkät, så att alla åtminstone får chans att svara på frågorna.

Ambitionen är att vi ska få ett resultat där det blir mer tydligt vad ni tycker att vi bör prioritera för att förbättra företagsklimatet i Skinnskattebergs kommun. Vi ställer oss ödmjukt till det faktum att vi som arbetar med näringslivsfrågor inte driver företag i vår kommun, och därför behöver er som gör detta till vår hjälp för att utforma arbetet.

Enkäten har skickats till samtliga företagare som finns med i det register kommunen har idag, men långt ifrån alla berörda beräknas ha fått denna enkät över mejl. Därför finner du som företagare även enkäten nedan.

Det kommer gå att svara på enkäten fram till och med måndagen den 19:e december.

Så ta chansen, tyck till och tack på förhand!

Här når du enkäten

Är du företagare och vill ha besök?
Kontakta gärna Therese Kihlander på telefonnummer 0222-450 45, eller skicka ett mejl till therese.kihlander@skinnskatteberg.se.