Välj en sida

Söker du extrajobb till hösten?

Young IRL söker 6 ungdomar till vårt projekt Young IRL med verksamhet i Fagersta, Norberg & Skinnskatteberg.

Young IRL erbjuder 10 timmar/vecka i tre månader med fast timlön och arbetstid under eftermiddagar och kvällar. Projektet vänder sig till ungdomar i åldern 16 till 25 år. Du som söker tjänsten hos ska vara minst 18år och upptill 25år.

Dina arbetsuppgifter kommer vara uppsökande verksamhet tillsammans med respektive kommuns ungdomscoach.

Verkar det vara något för dig?

Kom på rekryteringsdagen så får du veta mer!

15 augusti kl: 13:00-16:00 (Drop in)

Arbetsförmedlingens lokaler
(Bangårdsgatan 1, Fagersta)

Ta med CV och personligt brev om du har, 
annars finns möjlighet att skriva detta på plats.

Välkomna!

Se pdf: Rekryteringsdag_young_IRL

Young IRL tillhör Navigatorcentrum som jobbar aktivt i Skinnskatteberg, Fagersta och Norberg. Navigatorcentrum är till för just dig som är mellan 16 och 25 år och behöver hjälp att hitta rätt plats i skolan eller yrkeslivet.

När du kommer till Navigatorcentrum gör vi en individuell plan utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Du kan bl.a delta i en 7-TJUGO grupp, ha praktik, vara med i Systemair-linan, träffa en personlig coach eller studievägledare och Trainee.

Vi bygger nätverk utåt genom bland annat kontakter med företag för att ge dig många möjliheter till rätt plats! Navigatorcentrum är också en väg för näringslivet att finna rätt person när de söker personal.

De som jobbar på Navigatorcentrum är arbetskonsulter, ungdomsarbetsfömedlare(arbetsförmedlingen) och arbetslivscoach. Det går även att få kontakt med en studievägledare.

Välkommen att höra av dig till oss via telefon eller meddelande här på facebook om du har någon fundering eller vill boka en tid!