Välj en sida

IMG_9650Det var med lättnad som vi idag, den 26:e september, kunde konstatera att Skinnskattebergs kommun klättrar nio placeringar i Svenskt Näringslivs årliga ranking, beträffande kommuners företagsklimat. Även om vi är fullt medvetna om att resultatet inte är tillräckligt har vi ändå unnat oss att idag vara glada för att våra satsningar nu börjar ge resultat. Det är av största vikt att företagare i vår kommun trivs, och vi kommer givetvis att fortsätta vårt arbete för att det ska bli bättre. För vi vill mer. Vi vill inte nöja oss.

Kommunstyrelsens ordföranden Carina Sándor kommenterade själv årets rankingresultat genom att säga följande. ”Att förändra ett företagsklimat tar tid. Det handlar mycket om kultur och attityd. Det är viktigt att hålla i och hålla ut. De senaste två åren har Skinnskattebergs kommun medvetet tagit ett aktivare kliv för att jobba med frågorna, tillsammans med näringslivet. Det känns fantastiskt bra att vi är på väg i rätt riktning. Sakta men säkert framåt.”

Åter igen vill vi tacka alla företagare som svarat på enkäten och som tillsammans med oss vill förbättra kommunens upplevda företagsklimat!

Resultatet av hela rankingen når du genom länken nedan.

http://www.foretagsklimat.se/