Välj en sida

*UPPDATERING*
2018-01-02

Vi arbetar vidare med att spola ledningarna för att få bort det missfärgade vattnet i Riddarhyttan, men då det kommit in en en del frågor kring om vattnet kan vara farligt att dricka vill vi även berätta att det hela tiden tas prover.
Dessa prover har inte påvisat några problem med vattenkvalitén, men för att få bort missfärgningen måste ni tyvärr fortsätta spola vattnet även i era kranarna ett tag till.

För de som ändå vill ha tillgång till annat vatten så kommer det nu under förmiddagen att köras ut en vattentank som kommer ställas vid Centralvägen 12 (Handlarn), i Riddarhyttan. Det går även bra för de som vill hämta upp i Skinnskattebergs centralort att hämta från vattenförrådet vid Köpingsvägen 40.

Hör gärna av er till oss på telefon om det dyker upp några frågor: 0222-51 55 00


*UPPDATERING*
2017-12-28

Nu har problemet med råvattenpumpen normaliserats i Riddarhyttan. Inga fler problem har dykt upp under natten och därför kommer ingen vattentank att köras ut.
För mer information eller frågor kontakta oss gärna på telefonnummer: 0222-51 55 00


Vi har under julhelgen fått problem med en råvattenpump i Riddarhyttan. Detta medför att det blir tryckfall i ledningarna och att vattnet då blir missfärgat.
Vi jobbar med problemet och hoppas att det ska vara löst snart.
Just nu körs en sekundär pump för att hålla vatten ute på nätet. Samt så är en brandpost öppen för spolning för att hjälpa till med att få bort problemet tidigare.

Om problemet kvarstår kommer en vattentank köras ut imorgon under morgonen och ställas vid affären.

Det är även bra om ni spolar i någon kran till och från, för att få bort missfärgningen när problemet är löst.

Vi ber om ursäkt för de problem som detta orsakar er.

Mer information kommer under morgondagen här på webbplatsen.