Välj en sida
Information angående fiberutbyggnaden i kommunen
 
Under de senaste dagarna så har det uppmärksammats i media att IP Only “pausar sina arbeten under vintermånaderna”. Vi vill, efter samråd med IP Only, informera att arbetet fortskrider enligt plan för de pågående projekten vi har i kommunen. Under vintermånaderna kommer IP Only att lägga fokus på att genomföra kvalitetsarbete och kvalitetssäkring vilket även efterfrågats av flera byalag i kommunen. IP Only´s tanke med denna kvalitetskontroll är att den ska “resultera i att vi får en effektivare, bättre och kvalitetssäkrad leverans när vi drag igång med grävarbetet i vår.” Klicka på länken för att läsa nyheten från IP Only. http://www.ip-only.se/blog/2018/01/30/ip-only-kommer-leverera-flest-fiberanslutningar-pa-landsbygden-2018/
 
Har du frågor angående detta eller fiberutbyggnaden så kontakta kommunens Bredbandssamordnare på tommy.veittikoski@skinnskatteberg.se eller 0222-51 57 20.