Välj en sida

Dagens elever och ungdomar är framtidens medarbetare och entreprenörer. Det är viktigt att de blir inspirerade och får skapa kontakter med näringslivet och se de möjligheter som finns i företagande. Den 24 oktober är det dags för den tidigare så kallade Branschdagen i Fagerstahallen. Eventet riktar sig då till skolungdomar, men nu vill vi hjälpa till att hitta intressanta utställare till eventet. Med anledning av detta vill vi uppmuntra vårt lokala näringsliv att anmäla sitt intresse för att ställa ut och inspirera på eventet/mässan.

Karriärevent är en näringslivsmässa som arrangeras i Fagerstahallen för elever i år 9 och på gymnasiet. Du som företagare kommer möta ungdomar från Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg. Du som företag får ett gyllene tillfälle att nätverka, inspirera ungdomarna om din bransch eller yrkesprofession, samt kanske att hitta framtidens medarbetare.

Boka in dagen och börja redan nu fundera på vilka aktiviteter du och ditt företag kan/skulle vilja ha i er monter.

Läs en hel inbjudan att medverka, samt hitta kontaktuppgifter genom att klicka här.