Välj en sida

Här är veckans kulturtips!
Nu blir det både nostalgi och nytt – minns ni Beppes godnattsagor och hans låtar om kända och okända djur? Nu på söndag 11/11 kl 15.00 får ni höra en mängd av Beppes underbara texter sjungna av en av våra allra bästa sångensembler – Riltons vänner. Kanske har någon sjungit med Riltons vid någon av deras sångworkshops på en Körstämma här i Skinnskatteberg? Eller hört dem på deras konserter här då? Nu är de i alla fall tillbaka här i Skinnskatteberg med en härlig föreställning från Beppes förtrollade värld.

Biljetter köper du vid entrén på Korpen. Pris: 150:-, medlemmar i Kultera Korpens vänner betalar bara 100:- så passa på att bli medlem för hela säsongen, det lönar sig!

Arr: Kultera Korpens vänner med stöd av Ett Kulturliv För Alla, Skinnskattebergs kommun och Västmanlandsmusiken.

Välkommen till Korpen på söndag kl 15!