Välj en sida

Upplev Skinnskattebergs kommun

Oavsett om du vill ta del av andras historier, eller skapa egna tillsammans med familj och vänner, har du som besökare goda möjligheter att göra detta i Skinnskattebergs kommun!

Här kan du uppleva sevärdheter – såväl historiska som nutida. Söker du spänning och äventyr, lugn och natur, lyx och livskvalité, eller kanske en blandning? Allt detta kan du hitta i vårt smultronställe Skinnskatteberg. Här finns dessutom ett rikt kulturliv och spännande natur som gör din vistelse innehållsrik och till något utöver det vanliga.

I Skinnskattebergs kommun erbjuder vi alternativet till storstädernas puls och tempo på ett behändigt avstånd till flera av Sveriges större städer.

Vi har tagit fram en karta över upplevelser, mat och boende som erbjuds i vår kommun i digital form. Denna karta når du här

Välkommen att kontakta vår turistinformation vid frågor!

Turistinformation
Du hittar turistinformation i tryckt form på kommunhuset, Kyrkvägen 7, Skinnskatteberg, eller vid någon av våra många turistinformationsställen i kommunen. Personal kan nås via e-post, turistinfo@skinnskatteberg.se och telefon, 0222 – 51 57 40.

 

Välkommen!