Välj en sida

Upplev Skinnskatteberg 2017

UpplevskinnskattebergI Skinnskattebergs kommun erbjuder vi alternativet till storstädernas puls och tempo på ett behändigt avstånd till flera av Sveriges större städer.

Till höger kan du se och läsa vår informationstidning som vi hoppas ska hjälpa dig som besökare att orientera dig bland kommunens utbud av trevliga upplevelser.

Vi hoppas dessutom att du ska trivas lika bra hos oss som vi gör, välkommen!

För mer information besök våra turismsidor

Upplev Skinnskatteberg 2018

Arbetet med nästa års Upplev Skinnskatteberg har redan börjat. För aktörer som träffar och lockar hit besökare till kommunen är det gratis att medverka. Dock kräver det att redaktionen får in aktuellt material i form av information och bild- och textmaterial innan årsskiftet 2018.

Är du en företagare eller förening som erbjuder aktiviteter och evenemang, boenden, matupplevelser, guidningar osv.? Tveka inte att fylla i mallen och skicka den tillsammans med bilder till upplev@skinnskatteberg.se.

Mallen når du via länken nedan.

Icon of Upplev Skinnskatteberg mall 2018 Upplev Skinnskatteberg mall 2018 (941 KiB)

Annonsplats på vår nya riv-av-karta 2018

Inför sommaren 2018 håller vi på att ta fram en ny typ av riv-av-karta för och om Skinnskattebergs kommun. Kartan är tänkt ska finnas ute hos aktörer i kommunen som träffar turister och besökare naturlig. Planen är att betydelsefulla platser, upplevelser och reseanledningar ska finnas med på kartan, och till detta vill vi kunna erbjuda annonsplatser till företagare/föreningar som har erbjudanden för besökare.

Kvällen den 4:e oktober arrangerade vi ett event för att få tacka företagare och föreningar, som varit bra ambassadörer för kommunen, i kontakt med turister. I samband med detta fick de rösta på två utformningar för en karta, varav den ena designen vann stort. Denna ser ni nedan. (fram och baksida)

Sammanlagt har vi fått in sju stycken intresserade aktörer som vill vara med som annonsörer på kartan. Annonspriset kommer landa på ca. 500 kr beroende på antalet intresserade.

Välkommen att mejla till therese.kihlander@skinnskatteberg.se om du och din verksamhet är intresserade av en annonsplats. Sista anmälningsdag för medverkan som annonsör är årsskiftet 2017/2018.

kartor_a3_turism_staendekartor_a3_turism_staende2